💪🥇Fitnessmodell Jeff Seid talar med FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Stigande stjärna Benjamin Cardel talar med FitnessVolt.com

STATISTIK

Namn: Jeff Seid
Ålder: 18
Höjd: 6'0
Vikt: 188 lbs
Stil: Bodybuilding

Hur började du med passform / kroppsbyggnad?

Tja, jag började träna när jag var 12 år gammal. Så jag gillar 6 år med att lyfta under mitt bälte! Men hur jag började i fitnessbranschen var Tanji Johnson kom fram till mig för omkring 5 månader sedan på mitt gym och sa att jag borde göra hennes bodybuilding show som var om ett par veckor! Jo jag gjorde det, vann min klass och det övergripande. Det var bara början!

VAD MOTIVERAR DIG, Vart kommer din motivation från?

Jag gillar att sätta mål för mig själv. Så jag försöker alltid att uppnå dessa mål och göra åtgärder för att göra mina mål. Min motivation är att göra det bästa jag kan i livet och vara så framgångsrik som möjligt.

VAD VERKAR DU DIN TYPISKA ARBETSUTSATS?

Helgerna, HIIT cardio varannan dag

VAD VERKAR DIN TYPISKA DIET?

Min diet året runt är densamma. Jag är ganska mycket tävling klar året runt. Jag har precis gjort mig med USA för några dagar sedan och min kroppsvärde var densamma som för 4 månader sedan. Växlar inte mycket under hela året. Så här är en vanlig dag att äta för mig:
10:00: 6 äggvitorer, 2 ägghud, kopp havremjöl, banan
12:00: Kupa jordgubbar, 2 skopor av vaniljprotein, 8 oz icke-fet mjölk, Grekisk yoghurt
2:30: 8 oz biff, sallad, sötpotatis, bbq sås
5:00: 3 kycklingbröst, sötpotatis
7:00: Efter träning
9:00: Grekisk yoghurt, blåbär
11:00: 2 glas fettfri mjölk, grekisk yoghurt

När du försöker klippa, föredrar du STANDARD CARDIO OF HIIT?

HIIT hela vägen.

DIG HAR DU TILLDELATS I NPC MENS FYSISKA USA (2012), HUR FAN DU KÄNNOR OM DIN PLACERING OCH VAD GJORDADE DU BORT FRÅN KONKURRENSEN?

Jag tog femte. Inte nöjd med det så jag gör IFBB nordamerikanska mästerskap den 1 september i Pittsburgh.

VAD ÄR DIN FAVORITA MOMENT SOM FÖRFARANDE?

Mitt favoritmoment var förmodligen att vinna det övergripande i 2012 i Southern States Bodybuilding Championships i Florida i juli.

Hur handlar du om krävningar för junk food, salta livsmedel och soppar?

Jag brukar inte begära skräpmat mycket. Men när jag vill ha en fusk måltid äter jag en. LOL.

Roliga frågor till våra läsare

Favoritfärg? Grön.
Favoritmat? Biff
Favorit TV Show? Dragon Ball Z
Favoritfilm? Sagan om ringen
Favoritband / sångare? Flux Pavillion / Skrillex
Har du några husdjur? Jag har tre hundar. En collie, en tysk Shepard och en Cairn Terrier. Jag har också en stor katt som heter Leonidas. Han är som 30 pund. LOL.

SLUTSATSER?

Håll dig klar för fler äventyr och uppdateringar.

HUR RÄTTAR JEFF SEID:

//www.youtube.com/channel/UCOsU2kEp0XscDx6ccPHxPLA

//www.facebook.com/JeffSeid1.2

//www.facebook.com/officialjeffseid?ref=hl

www.jeffseid.com

//bodyspace.bodybuilding.com/JeffSeid/

FitnessVolt.com vill tacka Jeff Seid för den fantastiska intervjun han gav upp. Vi vet att våra läsare hittar informationen både hjälpsam och inspirerande! De prestationer Jeff har uppnått är inget annat än häftigt. I en sådan ung ålder av 18 år har kroppen som han byggt byggt inget annat än inspirerande. Vi önskar Jeff allt det bästa i hans framtida strävanden!

Titta på videon: FAPtv Cơm Nguội: Tập 176 – Quán Cafe Bất Ổn: Tình Đồng Chí

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: