ūüí™ūü•áMuscleMania Champion Tavi Castro talar med FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nyheter

Snabba tips för att förbättra din ämnesomsättning

Hur började du med passform / kroppsbyggnad?

Jag har alltid tränat på grund av min bakgrund i fotboll. När jag bestämde mig för att sluta att fortsätta mina studier fortsatte jag träning i gymmet för att behålla min träning. Det kom så småningom när jag kände behovet av att träna mot ett mål för att tillfredsställa de konkurrenskraftiga insatser som jag inte längre kunde tillgodose med fotboll.
På grund av min skola och arbetsplan var andra sporter inte ett alternativ så jag tittade på bodybuilding och fitness modellering för svaret.

På grund av de mörka sidorna av många kroppsbyggnadskretsar var jag tveksam till att börja med att veta att jag skulle kunna vara till nackdel. Men lyckligtvis hörde jag genom en stor vän, Rico Van Huizen, av en naturlig kroppsbyggnad och fitnessmodelleringskrets kallad Musclemania. Från och med då var det bara hårt arbete och krossat genom hinder i och ut från gymmet som stod i mitt sätt för att få mig redo för scenen.

VAD MOTIVERAR DIG, Vart kommer din motivation från?

Jag kom från en ödmjuk bakgrund med en arbetande familj som alltid har gjort sitt bästa för att stödja mig. På grund av detta kan jag inte hantera att jag inte ger 100% i allt jag gör. Det spelar ingen roll om det var i gymmet, i skolan eller på jobbet. Jag var skyldig det för dem och för mig själv att göra det bästa jag kunde och lämna ingen sten omvänd. Nu är det mer än någonsin de människor som jag har hjälpt eller inspirerat, de håller mig ännu mer motiverade.

Tänker du din bakgrund av fotboll har hjälpt med din kroppsbyggnad?

Att flytta hemifrån vid 15 år och driva mig som jag växte upp, hade en stor roll i att utveckla min karaktär. Jag lärde mig mycket tidigt vikten av att vara ödmjuk, arbeta hårt och vara öppen för kunskap och möjligheter. Jag kom alltid ihåg att oavsett hur svårt jag trodde jag arbetade, var det alltid någon där ute som jobbade hårdare. Detta ledde mig att fortsätta förbättra i allt jag gjorde. Självklart är en annan fördel med att spela fotboll mitt hela livet mitt benutveckling, jag är skyldig i mina benstängningar för alla år av sprint och träning !.

Grattis på att vinna 2012 MUSCLEMANIA JR CHAMPIONSHIPS, hur kände det sig att vara på scenen och meddelades som vinnare?

Det var en otrolig känsla att stå på det steget och veta att jag hade gjort allt som möjligt för att komma i det skick jag var i, och att domarna hade erkänt det. Det finns ingen bättre känsla än att nå dina mål. Attityden jag behöll hela tiden förberedde jag den tävlingen var att även om jag inte vann skulle det inte bero på att jag inte tränade och studerade min röv. Det var mig mot mig själv och det var en ära att belönas för mina ansträngningar.

VAD VIL DU DIN TYPISKA ARBETSUTSATS LIKA SOM?

VAD ser din typiska diet som?

När jag försöker behålla min kropp på 80kg runt 6% tar jag cirka 2800 kalorier upp i 40% protein och 40% karbohydrater och 20% fettförhållande. När jag försöker att toppa, kommer jag att implementera en carb-cykel som inkluderar att sänka kalorierna medan vi roterar karbonförhållandena dag för dag.
En vanlig dag är vanligtvis så här
Måltid 1:
Pannkaka s-6 äggvitorer, 2 hela ägg, två skott valle, 60 gr havregryn, kanel, kakaopulver
Multi vitamin
Omega 3
Måltid 2:
preworkout – Två skopor vassla, 60 gr havre havre, 5 gr glutamin, 10 gr kreatin, matsked kokosnötolja eller MCT olja. (före träning om det behövs)
intraworkout – Xtend BCAAs
Måltid 3:
Post träning-Två skopor vassla, 60 gr Vitargo, 5 gr glutamin, Omega 3,
Måltid 4:
250 gr torskfisk eller annan magert proteinkälla, 250 gr yams, spenat, svartpeppar för vanadylsulfatet och chilipulver för fettförbränning och för att jag är spansk!
Måltid 5:
Snack – som mandel, jordnötssmör smörgås
Måltid 6:
Pre bedtime-Casein shake, ett helt ägg, ZMA,

Vilka misslyckanden gjorde du när du först började? – Någon rådgivning till nybörjare?

Precis som de flesta människor som började i gymmet tenderade mitt ego att få det bästa av mig och jag var handelsteknik och effektivitet för mycket vikt. Tack och lov, studerade Aerospace Engineering lärde mig att göra mina läxor när något inte fungerade. Jag tittade upp och undersökte absolut allt jag kunde på diet och träning och upptäckte snabbt att tekniken var en mycket viktig variabel.
Varför bara få 60% av en övning med fel form?

VAD ÄR DITT LÅN OCH KORTMÅLSMÅL?

På kort sikt kommer jag att tävla på Musclemania Paris showen i oktober där jag hoppas att upprepa mina prestationer i Storbritannien.

På lång sikt bygger jag upp mitt nya företag med partner och tidigare juniormästare Rico Van Huizen som heter www.Body-Engineers.com. Här hoppas vi ge en logisk och ultimativ effektiv steg för steg för att människor ska nå sina fitnessmål !. Detta kommer att baseras på
1-Learning att spåra dina resultat och tolka dem.
2-diet planer baserade på mål och mager kroppsmassa, och hur man utvecklar dem själv
3-träning baserat på dina mål, genom videor
4-Tillägg för att få dig lite vidare
5-online konsultation
Så håll dig stillad!

GÖR DU BULK OCH SKÄR ELLER BO NÄR LEANÅR RUND?

På grund av min fotbollsbakgrund har jag alltid behållit en mager kroppsbyggnad. När den tunga lyftningen började översteg jag fortfarande inte 8% kroppsfett vid toppen av min bulking-fas. Efter att ha fått ca 8 kg magert massa på ett år kan du tänka mig att jag är stor tro på att göra en ren massa. Om du ger din kropp vad den behöver för att återhämta sig och bara tillräckligt extra för att växa, behöver du inte ha för mycket fettförstärkning.
Detta gör det också möjligt för mig att vara fotograferad redo

Hur hanterar du kraven för dålig mat? SÄTTER, SALTSMAT OCH KVINNAMAT?

Enkel … Stevia och jordnötssmör! och en fuskdag en gång i veckan. Men denna fuskdag stannar fortfarande inom mina kaloribehov! Bara att få dem från skrämmande källor

Roliga frågor till våra läsare

Favoritfärg? Röd
Favoritmat? Paella
Favorit TV Show? Dexter
Favoritfilm? Krigare
Favoritband / artist? Tuff … Linkin park
Favorit Sportlag? Barcelona
Har du några husdjur? En Beagle i Kanada!

SLUTSATSER?

Vakna på morgonen, titta i spegeln och fråga dig själv. Hur kan du vara bättre än du var igår?
Ödmjukhet växer nyfikenhet, nyfikenhet växer intellekt, och intellekt växer MUSKLAR Håll det egot i kontroll!
Hur ofta har du passerat en tentamen utan att studera? Gör din forskning, lär dig hur din kropp fungerar, om du inte lämnar någonting till chans, är framgång oundviklig.
Håll huvudet i himlen, dina fötter på marken, ditt hjärta på din ärm och någon vassla i handen!

Hur kommer man till TAVI CASTRO:

www.facebook.com/tavicastrom
www.body-engineers.com
www.tavicastro.nl
[email protected]

Titta på videon: Hacking fettförbränning recension. Snabba fettförluststips

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: