ūüí™ūü•áInterview med den fantastiska Stacey McMahon - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Muscle Talk: Kalvmuskler

Hur började du med passform?

Jag har varit en idrottare mest av mitt liv. Jag ÄLSKAR att tävla!
Vad motiverar dig, var kommer din motivation från? Min motivation kommer från önskan att vinna och vara det bästa jag kan vara. Jag älskar att sätta upp och uppnå nya mål.

VAD ARBEHANDLINGSRUTIN HAR ARBETAT BÄST FÖR DIG?

Kombination av motståndsträning och Cardio. Jag tränar 6 dagar i veckan och blandar saker för att hålla min kropp gissa.

Om du skulle välja tre övningar vad skulle de vara och varför?

Jag skulle välja att gå lunges, chin ups & push ups för att göra dessa 3 övningar ger dig en fullständig kroppsövning och du kan göra dem nästan när som helst, var som helst!

VAD ÄR DIN TYPISKA DIET SOM?

Jag äter ren mest av tiden. I grund och botten om du kan odla det eller döda det kan du äta det. Jag håller förädlade livsmedel och socker till ett minimum. Ekologiskt protein, grönt grönt och sötpotatis är ofta på menyn! "Ultimate Performance Supplements" (protein skakningar). Fusk måltid en gång i veckan (VAD jag känner mig som!).

VAD ÄR DIN FAVORITA MOMENT SOM FÖRFARANDE?

Vinnande medborgare i Middle Distance kör som tonåring och representerar Australien. Road Racing för Team GMC & försäkra min rida på Phillip Island MotoGP krets (bästa buzz någonsin !!!).

Vem är den mest inspirerande personen till dig i fråga om passform och i allmänhet?

Min partner Adam Browner (nuvarande IFBB Mr Australia). Hans engagemang för sin utvalda sport är oöverträffad!

HAR DU NÅGRA FAVORITA MOTIVERANDE KVOTER?

Det finns så många! Dagens skulle vara
1: "Bra saker kommer till dem som arbetar" 2: "En träning gör dig bättre idag än du var igår"

2007 hade Stacey möjlighet att köra en GP-cykel, vilket senare ledde till hennes framsteg i en värld med 4-taktscyklar och tävlade i 600cc-klassen.

Hur har du blivit involverad i motorsport?

Jag hade varit inblandad i motorsportbranschen som en kampanjmodell och undertecknade kalendrar vid 2006 motoGP. Sponsor för evenemanget (Peter Hosking från GMC) frågade om jag skulle vara intresserad av att bli GMO MotoGP-ambassadören. Jag sa ja förstås! För att lägga till marknadsföring, kom de fram med tanken att ha ansiktet på evenemanget RACE hos GP det året. Team GMC föddes. För att hjälpa mig att få bästa möjliga start var jag lycklig att coachas av en av Australiens tidigare 250GP-ryttare Ben Reid. 3 månader senare jag kappade!

FAN DU DIN FITNESS BAKGRUND HAR HJÄLPT DIG MED DIN LIVSMEDEL, FYSISKT OCH MENTALT?

Definitivt. Att vara passande och komma från en konkurrenskraftig sportbakgrund gjorde det möjligt för mig att driva mig genom vad många tankar inte var möjliga. Från modell till motorcykelracer på 3 månader. Det var det mest utmanande och givande jag någonsin har gjort både fysiskt och mentalt.

VAD ÄR DIN RÄTTSLIGA MÅL FÖR DETTA ÅR OCH NÄSTA?

Efter 3 fantastiska årstider av racing har jag nu tagit upp en ny sport IFBB figur (AKA kroppsskulptur). Jag har varit motståndsträning i 6 månader nu. Jag kom från en uthållighet bakgrund så det är en helt ny upplevelse för mig som är spännande! Jag kommer att tävla i oktober, följt av FitX i mars nästa år.

Roliga frågor till våra läsare – KOM UPP MED EN NAMN

Favoritfärg? Turkos
Favoritmat? Ändringar beroende på mitt humör!
Favorit TV Show? Modern familj
Favorit film? Tagen
Favoritband / sångare? Älska all sorts musik! Upplyftande dans mestadels

SLUTSATSER?

Tack för intervjun! Jag vill också tacka min sponsor "Ultimate Performance Supplements" för deras stöd.

Hur kommer du till ställe:

www.staceymcmahon.com.au
www.whitetiger.com.au
Facebook.com/pages/Fan-page-of-Stacey-McMahon/247442998667736
Facebook.com/ultimateperformancesupplements

Vi på FitnessVolt.com skulle vilja ta tillfället i akt att tacka Stacey McMahon för denna fantastiska intervju. Vi vet att våra läsare kommer att hitta stor inspiration från Stacey McMahon och hennes prestationer i livet. Vi önskar Stacey lycka till för hennes mål att bli en IFBB Figure Pro och hoppas att hon får se sin plats bra på FitX i mars! Om du vill veta mer om Stacey och hålla dig uppdaterad, använd sedan länkarna ovanför som Stacey har tillhandahållit. Återigen tack till Stacey McMahon.

Titta på videon: Dina celler lyssnar Рhur pratar du själv kan hjälpa dig att läka

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: