ūüí™ūü•áExclusive! FitnessVolt.com Intervjuer IFBB Pro: Paula Frega - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Gluten Känslighet Vid Stigande

Hur började du med passform / kroppsbyggnad?

Jag började med fitness genom att gå till ett gym, träna som någon annan tjej, men jag såg tidningar och jag gillade fitnessflickor, och vid 19 års ålder bestämde jag mig för att bli just det.

Hur kände det sig att vinna din IFBB PRO CARD?

Jag var verkligen glad, särskilt eftersom det är det mesta för mig och för alla idrottare att göra det, jag älskar fitness, figur och att vinna Pro-kortet är något otroligt för mig, jag är väldigt glad, det är bäst.

VAD MOTIVERAR DIG, Vart kommer din motivation från?

uff, vilka frågor, jag tror att min motivation kommer inifrån, ingen ger mig motivationen direkt. Jag tänker bara på nästa tävling, och hur jag ser mig själv på scenen och visionen att jag alltid är vinnaren.

VAD har varit din mest effektiva arbetsrutin?

Den mest effektiva träningsrutinen har varit ben, jag har tränat ben ofta, tre dagar i veckan: måndag, onsdag och fredag. Varje dag tränar jag olika ben delar men jag slår alltid på mina kläder varje dag.

VAD ÄR DIN KONKURRENSIONSDET AV?

Min kost består av 6 måltider om dagen. Min första måltid består av två skivor bröd och 6 äggvitorer, och de resterande 5 måltiderna är helt enkelt kycklingbröst med sallad. Jag hittar dieting för tävlingar mycket svårt, en av de svåraste delarna av tävlingar.

VAD ÄR DIN TRE FAVORITA ÖVERSIKT?

Jag har inga specifika favoriter, men mina favorit kroppsdelar att träna är: axlar, ryggar, armar, med ben är min minst favorit.

VAD ÄR DITT ANVÄNDNING SOM?

De tillskott jag tar är: aminosyror, glutamin, multivitaminer och vassleprotein.

VAD ÄR DITT FAVORITA KVOTER?

Jag kan göra mer; även när jag trodde att jag inte kunde

Vilka misslyckanden gjorde du när du först började och någon rådgivning för nybörjare?

I början gör alla misstag, vare sig det är kost, övningar och att vara på scenen. Det här är helt normalt när jag börjar, mitt råd och något jag säger till alla mina kvinnliga elever är "tror du är bäst när du är på scenen, du är verkligen bäst och tror på det! Om du inte kan tro det, tror ingen på dig ".
Det är det viktigaste sinnet som ska vara in, titta inte på de andra tjejerna på scenen, jag ser aldrig mina rivaler och jag vet att jag är bäst.

VAD ÄR DESS TROTTASTE RESULTAT SÅ FAR?

Förutom att vinna mitt IFBB Pro-kort tycker jag att den 4: e platsen i VM var mycket viktig, men jag är stolt över alla prestationer jag lyckats med. I allmänhet är jag så glad att vara på scenen tävlande.

VAD ÄR DESS BÄSTA RESULTAT SOM FÅR I KONKURRENS?

Jag är Argentina Champion, South American Champion, Mercosur Champion, Champions of Champions, 3: e plats i London, Olympia Europe Placering, 4: e plats i Arnold Madrid, 4: e plats i VM
VEM ÄR DITT FAVORITER, ATLETER ELLER FITNESS MODELLER?
Jag gillar verkligen manlig bodybuilders; Mina favoriter är Lee Priest och Flex Lewis. Larissa Reiss är en favorit kvinnlig kroppsbyggare av mig.

Roliga frågor till våra läsare

Favoritfärg? Röd
Favoritmat? Ingen tävling … pasta
Favorit TV Show? underhållningshow eller komedi
Favorit film? Ingenting Hill
Favoritband / sångare? Ricardo Arjona
Har du några husdjur? Ja, jag har två kvinnliga hundar, canichs raser, de är vita och svarta vita; Evelyn och Katline.

SLUTSATSER

Ett speciellt tack till FitnessVolt.com och mina sponsorer Fitlabs sporttillskott.
Mina sista ord "allt är möjligt, ingenting är omöjligt, om du har en dröm, nå den, gå och gör dina drömmar sanna. Tro på dig själv och tro att du är bäst och du kan nå någonting.

HUR RÖR PAULA FREGA:

Facebook: Paula Frega IFBB Pro Figur
Webbplats: www.paulafrega.com
Min Sportswear Line: www.pfsportwear.com.ar

Titta på videon: Strukturdemo, Hörby Bruk

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: