Exklusiv intervju med den fantastiska fitnessmodellen Erin Simmons - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Förbättra prestanda med bättre förberedelser

Hur började du med passform / kroppsbyggnad?

Från en ung ålder var jag alltid aktiv mellan att spela sport och njuta av utomhusaktiviteter. Jag började verkligen ta det på allvar när jag kom till Florida State University Track and Field-laget.

Jag visste att om jag ville nå mina mål, skulle jag behöva ansöka allvarligt engagemang inte bara i övning, men också vad jag åt och drickade också. När jag tog examen ville jag fortsätta att tävla så jag tog upp racer och triathloner. Sådana sporter tar också mycket finjusterande träning såväl som kost, så mitt intresse för alla aspekter av fitness har ökat kraftigt.

STATISTIK

Namn: Erin Simmons
Ålder: 24
Höjd: 5'7
Vikt: 135 kg
Stil: Atlet

VAD MOTIVERAR DIG, Vart kommer din motivation från?

Jag gillar att själv motivera. Jag använder mål som jag vill uppnå för att driva mig längre varje dag. För varje huvudmål som jag har för mig själv bryter jag ner delmål för att skapa milstolpar för mig själv. Jag tycker att detta är väldigt viktigt, eftersom det är för stort, för monumentalt och för skrämmande att ha ett stort mål.

Många av mina fans har ett enormt mål att förlora 100 eller till och med 200 pund! Det kan tyckas överväldigande ibland. Men om du bryter ner det till något som kan uppnås, i det här exemplet, kanske 10 pund varje månad, blir det huvudmålet överflödigt med bara lite tålamod
. En extra fördel är motivationen du får när du börjar nå dina små mål och börjar hämta fart mot ditt stora mål.

VAD VILKA DIN TYPISKA ARBETSUTSATS OCH DIET LIKA SOM?

För specifika exempel på mina diet- och träningsplaner, se min blogg!
www.erinsimmonsfitness.wordpress.com/category/diet-and-nutrition
www.erinsimmonsfitness.wordpress.com/category/exercise

När försöker du klippa vilken typ av kort du föredrar? I.E HIIT ELLER STANDARD CARDIO?

Jag skämmer inte riktigt, eftersom jag inte är en kroppsbyggare och jag visar inte. Jag tycker om att hålla mig funktionell i en mängd olika sporter, så jag håller min träning "mångsidig". När det gäller att bli smidigare och bränna extra fett, är jag en stark supporter av lång, låg intensitetskardio. Denna inställning stöds av vetenskapen, som jag har skisserat i min artikel: Vetenskapen om brinnande fett (//erinsimmonsfitness.wordpress.com/2012/01/20/science-of-burningfat).

Jag säger inte HIIT kommer inte att bränna fettet, det kommer säkert, men lågintensitetskortio brinner den största andelen fett. Så om du vill bränna fett utan att bryta ner muskler så är LIIT vägen att gå. Personligen inkorporerar jag båda: Jag har långa kortintensiva kortdagar samt högintensiva Crossfit-typkretsar. Enligt min åsikt är balansen viktig.

VAD ÄR DIN FAVORITA MOMENT SOM FÖRFARANDE?

Det skulle förmodligen vara första gången jag satt på min Florida State uniform och klev ut på banan för att tävla. Den känslan är så mycket större än vad jag någonsin har upplevt i gymnasiet. Att veta att jag representerade mig själv, mina lagkamrater och alla tidigare och nuvarande studenter och idrottare på universitetet är verkligen en spännande känsla. Jag kan bara föreställa mig vilka idrottare som känner till i OS!

Vem är den mest inspirerande personen till dig i fråga om passform och i allmänhet?

Jag har två förebilder i fitness: Dara Torres och Madonna Buder. Båda visar ett bra exempel på vad "inga ursäkter" ser ut. Dara har konkurrerat hela sitt liv och har kunnat upprätthålla en mycket hög utbildningsnivå även efter att ha barn och en familj. Det här är ofta en ursäkt som folk använder för att inte träna längre, men hon flyger inför det. Madonna Buder, även nicknamed "The Iron Nun", är den äldsta kvinnan som har tävlat om en fullständig Ironman-triathlon inom tidsgränsen.

Hon har faktiskt slutat 325 triathlons, med över 40 av dem är fulla Ironman-avstånd, och hon började inte ens träna till 48 års ålder! Så mellan dessa två kvinnor finner jag mycket inspiration i det faktum att de båda har kunnat ägna sig åt sin sport oavsett utmaningar som ålder, familjeliv eller karriärvägar kan ha presenterat.

VAD ÄR DITT FAVORITA PRE OCH POSTARBEHANDLINGSMÅL?

Många träningspassar är på morgonen, så min gå till frukost innan jag börjar är en liten smörgås som jag gör från helvete våfflor och jordnötssmör. Jag brukar para det med någon form av frukt (apelsin, banan, äpple) och ett glas vatten.

Efteråt dricker jag vanligtvis en proteinskaka och äter en hög carb-frukost av havregryn, granola eller spannmål. Innan eftermiddagsövningar äter jag vanligtvis en frukt- och nötterbar eller spårblandning samt hälften av min proteinskaka. Efter min träning dricker jag den andra hälften av min proteinskaka. Ibland äter jag också ett protein med högt protein som hummus, men det beror på hur nära jag är på middag.

NÅGOT RÅD FÖR BEGINNERS KOMMER ATT TILLFÖRA?

Förvänta dig att arbeta hårt. Så mycket som reklam skulle vilja få dig att tro att de har den "magiska kosten / träning / piller", gör de inte. Om du inte räknar hårt arbete och flit i din kost som magi.
Förvänta vägblock. Återigen kommer saker inte lätt. Det kommer att finnas dagar du vill ge upp, eller skador som får dig ner. Låt det förflutna vara förflutet och kom tillbaka svängande.

Förvänta sig "hatare". Om du uppnår något över genomsnittet, kommer de som är under genomsnittet alltid att få dig till sin nivå. Så gör det för dig själv, inte andra, för om du gör det för att försöka behaga andra kommer du aldrig att lyckas till tilltalande alla.Den enda personen vars mening betyder är din, så gör mål som passar dig och gå efter dem, oavsett naysayersna.

VAD TYP AV MUSIK LISTA DU I GYM?

Det beror bara på mitt humör, det kan variera från Nickelback till Journey till Ke $ ha till Eminem!

Hur mäter du ditt framsteg?

Jag mäter mina framsteg med min förmåga att träffa mål. Och hur målen mäts är prestanda. Jag kan se min prestation på tävlingar och tävlingar. Jag kan bara se prestanda genom att testa mig ofta. Så om jag trycker på min max i viktrummet, kör en tävling eller får en kroppsfettmätning, försöker jag hålla ett schema med händelser så att jag kan berätta om jag har gjort framsteg. Kort sagt, du måste sätta ett mål, arbeta mot ett mål, ge dig möjligheter att möta det målet och utvärdera dig själv när du gör det. Fortsätt sedan vidare till nästa!

Roliga frågor till våra läsare

Favoritfärg? Blå
Favoritmat? BBQ
Favorit TV Show? Ledsen att vara tråkig, men jag tittar inte på tv-program!
Favoritfilm? Mina mest koll på filmer är förmodligen ringen för ringen, tagit och hjälpen. Slumpmässigt jag vet!
Favoritband / sångare? AC / DC
Har du några husdjur? En mutt, en fisk och en orm!

SLUTSATSER?

Jag slutar med min favorit citat av Madonna Buder ("Iron Nun") som lämnar inget utrymme för ursäkter: "Tja, du vet så länge som Gud ger dig din hälsa, det finns ingen anledning att sluta".

HUR RÄTTAR ERIN SIMMONS:

facebook.com/erinsimmonsfitness
twitter.com/ErinSimmonsFit
youtube.com/erinsimmonsfitness
erinsimmonsfitness.wordpress.com

Titta på videon: Hur man gör stress din vän. Kelly McGonigal

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: