ūüí™ūü•áFitnessVolt.com talar med den fantastiska Emma Storey-Gordon - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nyheter

Få ut mesta möjliga av din skärande diet

Statistik

Namn: Emma Storey-Gordon
Ålder: 21
Höjd: 5\’5.5
Vikt: 62kg

Hur blev du involverad i träning och träning?

Jag har alltid älskat idrott från en ung ålder och fitness och träning har härrörat från det.

Var kommer din motivation från?

Jag ser alltid bättre ut själv. Jag skulle säga att jag är väldigt inriktad, men jag är också konkurrenskraftig och motiverad genom att se andra som arbetar hårt.

Vad har varit din stoltaste prestation hittills?

Jag är fortfarande ganska ny i fitnessvärlden men att vara på USN-kampanjen är en stor prestation för mig.

Hur ser din typiska träning ut?

Mina arbetsuppgifter varierar mycket beroende på målen för sessionen, därför att jag inte har en "typisk" session. En session jag tycker om är full body supersets där jag väljer två övningar för varje kroppsdel ‚Äč‚Äčoch ersätter dem.

Vad ser din typiska diet ut?

Jag försöker generellt att äta en hälsosam diet. Under det mesta av året strävar jag med att äta en hög protein och fet diet med relativt låg kolhydrat.

Vad är ditt tillskott som?

Jag tar USN-multiplex vitaminer, EFA triple Omegas, 100% vassleprotein (efter träning) och jag använder ren protein IGF-1 för blandning med äggvitor för att göra "pannkakor" eller kvark för att göra "chokladkvark"

Vem skulle du vilja säga är din mest inspirerande person till dig när det gäller fitness?

Min favorit sport är rodd och friidrott så att människor som Jessica Ennis och Katherine Granger är fantastiska förebilder. Fitness Wise Jag är inspirerad av Andreia Brazier som har den mest fantastiska kroppen.

Vilka är dina kortsiktiga och långsiktiga mål?

Mina kortsiktiga mål är att studera hårt för mina finaler och avhandlingar (jag går ut i maj) och roar bra i år. Långsiktigt vill jag fortsätta förbättra som idrottsman och fortsätta studierna i livsstilssjukdomar som diabetes.

Har du några råd för nybörjare att komma i träning?

Håll dig engagerad och lyssna på råd, men var inte rädd för att fråga.

Har du några favorit citat?

"livet är en berg-och dalbana, bara att rida på det" – Ronan Keating

Roliga snabba frågor till våra läsare

Favoritfärg? blå
Favoritmat? Venison och tortellini
Favorit TV Show? Hämnd för tillfället
Favoritfilm? Jag tittar inte på många filmer och jag tycker inte om att titta på filmer mer än en gång så jag har ingen favorit. I går kväll tittade jag på den prestige som jag tyckte om – den har en bra vridning.
Har du några husdjur? Ja, en hund

Sista ord?

Tack för att du läste och till FitnessVolt.com

Ta gärna kontakt med info nedan!

Hur man når Emma Storey-Gordon:

Facebook: Facebook.com/ESGfitness
Twitter: @ESGfitness

Titta på videon: En pride av morötter РVenus välbetalda / The Oedipus Story / Roughing It

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: