ūüí™ūü•áNatural Bodybuilder, Simon George talar med FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

En förståelse av aminosyror

Hur började du med passform / kroppsbyggnad?

Allt började när jag bokade en semester med mina vänner, jag var bara 16 då men genast visste jag att jag ville få en strandkropp! Så jag gick med på mitt lokala gym och började slå på vikterna. Först skulle jag göra hela kroppen träning varje dag utan någon verklig kunskap om form eller näring, men hej, vi börjar alla någonstans!

Hur har du blivit involverad i naturlig kroppsbyggnad och vad betyder det för dig?

Jag anser mig inte egentligen vara en kroppsbyggare, jag tror att vara en sann kroppsbyggare som du behöver tävla och det är något jag aldrig har gjort.

Jag väljer den naturliga vägen av många anledningar, jag känner personligen att det är rätt val för mig, även om jag inte dömer människor som tar steroider, det är deras kropp så det är deras val vad de lägger i det. Om jag hade några invändningar mot steroidanvändare skulle jag inte ha många vänner i gymmet!

VAD VIL DU DIN TYPISKA ARBETSUTSATS LIKA SOM?

Jag jobbar för närvarande med en 6 dagars split rutin, som ser ut så här:

VAD ÄR DIN TYPISKA DIET SOM?

Måltid 1: Kokt ägg, frukt och nötkött Muesli
Måltid 2: Proteinskaka
Måltid 3: Biff med tomater
Måltid 4: Proteinskaka
Måltid 5: Fisk Pie med Broccoli
Måltid 6: Blanda urval av frukter: Äpplen, Druvor, Bananer, Päron eller Aprikoser.
Om jag någonsin blir hungrig mellan måltiderna gillar jag att äta brasanötter och mandlar.

Om du skulle välja tre övningar vad skulle de vara och varför?

Squats: fantastisk träning för att utveckla underdelen, det enda sättet att bygga stora ben är med squat!
Axelpress: Jag älskar att arbeta axlar, och denna övning får verkligen blodet att pumpa och bullar dem ut!
Höj barbell bröstpress: För närvarande är min favoritövning för att utveckla övre bröstet.

VAD TYP AV CARDIO DU PREFERAR NÄR DU TRYCKER ATT SKICKA; HIIT ELLER STANDARD CARDIO?

Jag gör inte mycket kardiallösning, jag spelar mycket sport som håller mig fysiskt passande men när det gäller att skära ner fokuserar jag bara på min kost och tvingar min kropp att bränna fettet. Men vid tillfällen där jag utför cardio måste det vara HIIT, helt enkelt det bästa sättet att främja efterbränningseffekten.

VAD ANSÖKAR TILLAR DU? VAD ÄR DITT ANVÄNDNING SOM?

Veteprotein
Kaseinprotein
Fisk olja
Multi vitaminer
Före träning kreatin

Vilka misslyckanden gjorde du när du först började? – OCH NÅGON RÅD FÖR NYHETER?


Nästan för många misstag att lista! Min form var alltid fattig och jag hade ingen aning om vilka kroppsdelar som skulle träna ihop, det bästa rådet jag kan ge till någon som just har börjat gymmet är att fokusera på form, glömma ditt ego och utveckla sinne muskelanslutning genom att ta det långsamt .
Var inte skrämd att fråga någon om råd, jag har alltid funnit att om någon vet att du är riktigt seriös om dina träningspassar, kommer de att vara mer än glada att hjälpa dig.

VAD MOTIVERAR DIG, Vart kommer din motivation från?

Jag är motiverad av resultat, jag älskar att se min kropp utvecklas. Jag är också motiverad av rädslan för att vara vanligt, jag vill göra bra saker i mitt liv så jag strävar varje dag till att försöka göra de här drömmarna verklighet.

VAD ÄR DESS TROTTASTE RESULTAT SÅ FAR?

Att kunna hjälpa människor med sin träningsresa älskar jag att ge hjälp till dem som ber om det. När folk berättar för mig att jag har motiverat dem att förändra sitt liv som gör mig stolt över mig själv, är det helt enkelt ingen större känsla.

VAD ÄR DITT KORTTIDS- OCH LÅNGSIKTMÅL?


Kortsiktiga mål skulle vara att få mitt namn där ute och göra mig bekant med så många människor som möjligt, mitt långsiktiga mål är att bli den mest framgångsrika modellen / fitnessmodellen som någonsin levt och möjligen en dag komma in i skådespelet.

PREFERAR DU ATT LAGA LÅR HELA ÅR RUND ELLER BULKER DU OCH SKÄR?

Jag stannar hela året runt, jag vet aldrig när en annan skott kommer att komma runt hörnet så jag måste se till att jag är i form hela tiden.

Roliga frågor till våra läsare:

Favoritfärg? Blå
Favoritmat? Nando kyckling
Favorit TV Show? För tillfället kan jag inte få nog av två och en halv man!
Favoritfilm? Troy
Favoritband / sångare? Eminem
Har du några husdjur? En hund och en katt, min mamma och pappa älskar hunden mer än de älskar mig haha!

SLUTSATSER?

Lansera en klädstreck väldigt snart, gå med på min Facebook-sida för att vara den första att höra den officiella lanseringen!
Jag kommer också att arbeta med MaleFitnessModels.net för att producera videor för att hjälpa människor med sina fitnessmål, håll dig uppdaterad!

Om du har drömmar, strävar efter dem kommer det att vara svårt, och du kommer att ha många motgångar, men i slutändan om du sätter varje andetag in för att uppnå dina mål kommer du att lyckas. Vägen är lång, men bara för att du inte kan se målstrecket är det ingen ursäkt att inte komma i loppet!
– Simon George

HUR RÖR SIMON GEORGE:

hemsida, för närvarande i utveckling med Mouarkach webbdesigner
Facebook – facebook.com/SGaesthetics
Twitter – twitter.com/#!/SimonGeorge_
Youtube – youtube.com/user/SimonGfitness

Titta på videon: Smaktest: Dalblads BCAA

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: