ūüí™ūü•áFitnessVolt.com talar med Inspirational Jack Eyers - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Calum Von Moger Cast som ung Arnold Schwarzenegge i filmen större

Statistik

Namn: Jack Eyers
Ålder: 23
Höjd: 6\’2″
Vikt: 90kg
Stil: Konkurrent

Hur började du med Fitness / Bodybuilding?

Jag började använda gymmet när jag var i skolan. På grund av den begränsade rörelsen i mitt ben var det svårt för mig att delta i att spela sport under PE-lesioner. Istället fick jag använda skolgymnastik. Jag har aldrig varit väldigt akademisk. Så gym var en av de första tiderna jag hade sett bra resultat. Det var en plats där jag kunde uppnå.
När jag var 16 hade jag elektiv kirurgi för att få mitt högra ben amputerat …

Sedan dess har jag varit involverad i olika paralympiska sporter som rullstols basket, rodd och friidrott. Under tiden har jag kvalificerat mig som personlig tränare.

Vad motiverar dig, var kommer din motivation från?

Min motivation är … hur långt kan jag gå? Hur stark? Hur stor? Hur mager kan jag få?

Kroppen är en fantastisk sak och kommer att anpassa sig till allt du lägger igenom. Jag gillar att driva gränserna för vad jag kan uppnå. Min kropp är min verksamhet, så jag tror att jag borde predika det jag undervisar.

Kan du berätta varför du blev en personlig tränare och vilka belöningar ger det?

Att vara PT handlar inte bara om träning, det handlar om näring, livsstil och allmänt välbefinnande. Jag försöker skjuta människor ut ur sina komfortzoner. Jag stöder ofta människor som går igenom en livsförändring. Detta är något jag tar väldigt seriöst. För att kunna uppfylla denna del av min roll måste jag ha flera olika hattar: Personlig tränare, vän, livstränare … Det här säkerställer att jag bygger starka relationer med kunder, och de kan lita på mig för att hjälpa dem att uppnå sina mål. Att vara en del av denna process är otroligt givande och bemyndigande och jag har sett några bra resultat.

Hur ser din typiska träningsrutin ut och hur tog du emot vissa övningar runt benet?

Jag arbetar genom en split rutin 5-6 dagar i veckan. Jag tenderar att träna bröstkorg och kalvar två gånger i veckan, eftersom de är mina svagaste delar och på sommaren tränar jag CV och abs 3 morgon en vecka.

Min ben dag är min största rutin, jag kommer någon gång att dela upp det till quads och gluts på morgonen och skinkor och grottor på kvällen. Jag använder en smed maskin när jag squat som denna hjälp med mitt balans. Jag ställer ofta super-uppsättning smedmaskinkorgar med adductor och abductor eller glut raise för att verkligen se till att jag riktar mot min stubbe.

Morgon

Smith maskin squats: 20, 15, 10, 10, 10, 8 (måltidsuppsättning med) gluthöjning: 10, 10, 10, 10
Ben förlängning: 12, 10, 8, 6 (superset med) enkla ben djupa squats: 10, 10, 10, 10
Benpressmaskin: 15, 10, 8, 8

Kväll

Benkrullning: 15, 12, 10, 10
Stående kalv höja: 20, 20, 15, 10
Rak benlift: 10, 10, 10
Sittande kalv höja: 15, 15, 15, 15

Vad är din typiska dietplan?

0700: gröt havre med handfull nötter och skopa av chokladvassleprotein
1000: Ris, kyckling och ärter och spenat
1300: Ris, kyckling och ärter och spenat
1600: 2 scoops vassleprotein och banan (efter träning)
1900: Sötpotatis, lax och broccoli
2200: 2 skottar kaseinprotein

Tar du något tillskott?

Wellman multi vit, codliverolja, CLA, BCAA, L-glutamin, före träningsdryck, kreatin,

Vilken är din stoltaste prestation hittills i fitness?

Min stoltaste prestation var 2011, jag genomförde två halvmaraton i en racing rullstol. Detta var en komplett chock på min kropp som jag aldrig tränat för uthållighet innan men kände att det var något jag behövde för att bevisa för mig själv att jag kunde uppnå.
Sedan 2012 utförde jag en cabaretstilskådespel vid Paralympic Opening Ceremony framför 80 000 personer. Återigen var detta en helt ny träningsstil. Vi fokuserade på greppstyrka, axelstabilitet och kärnstyrka tillsammans med stor flexibilitet.
I bredare sinnen känner jag mig också stolt över att inspirera andra amputerade att passa och formas.

Har du några kortsiktiga eller långsiktiga mål?

Mitt kortsiktiga mål är att vara ansiktet av funktionshindrad / amputant fitness genom att vara den första frontmagasinamputerade fitnessmodellen
Mitt långsiktiga mål är att skapa en amputär träningsbutik / startläger

Finns det någon som inspirerar dig?

Arnold Schwarzenegger är min favorit favorit inspirerande idrottsman. Jag älskar hans attityd till livet, hans motiverande ord och framför allt hans fantastiska kroppsbyggnad!

Några favorit citat du vill lämna med?

Lev drömmen
Ingen har någonsin drunknat i sitt eget svett
Omgiv dig med stora människor och stora saker kommer att hända

Roliga snabba frågor till våra läsare

Favorit färg? Turkos blå
Favoritmat? Indisk mat, Kycklingmadras och äggstekt ris
Favorit TV Show? Brottsliga sinnen
Favoritfilm? Brinnande man
Favoritband / artist? Nickel
Har du några husdjur? Nej, men jag vill ha en hund!

Sista ord?

Jaga dina drömmar! Ändring är läskigt och ofta obekväma, men livet börjar utanför din komfortzon. Så lär dig att omfamna det och vänja sig vid det. Tro på dig själv!

Hur man når Jack Eyers:

E-post: [email protected]
Facebook: //www.facebook.com/pages/Jacks-Fitness/378801098814730?ref=ts&fref=ts
Twitter: Twitter.com/Jack_Fitness_PT

Titta på videon: Ny CAST av TWINS! 2018. SHOULDER DESTRUCTION

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: